ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο πολιτισμός σε πρώτη προβολή!

#

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Με την εγγραφή σας στα σεμινάρια αποκτάτε την κάρτα μέλους του "κινηματογράΦΩΣ + τέχνες" που έχει διάρκεια τρεις μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης.

Με κάθε εγγραφή εξασφαλίζετε την κάρτα μέλους που σας παρέχει ειδικές τιμές στην αγορά βιβλίων συγκεκριμένων εκδοτικών οίκων μαζί με άλλα προνόμια.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Ο άνετος και φιλόξενος χώρος του "κινηματογράΦΩΣ + τέχνες" περιλαμβάνει αίθουσα προβολής-εκδηλώσεων κι ένα υπέροχο μπαρ για να πιείτε δωρεάν τον καφέ ή το ποτό σας. Επίσης περιλαμβάνεται μικρή βιβλιοθήκη τέχνης, αναγνωστήριο καθώς και μια δανειστική ταινιοθήκη με πάνω από 15.000 τίτλους.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΣ

Τα σεμινάρια συμπληρώνονται από προβολές, εκδηλώσεις, διαλέξεις, εκθέσεις κι άλλες ιδιαίτερες καλλιτεχνικές δράσεις. Το όραμά μας βασίζεται αφενός μεν σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές μεθόδους κι αφετέρου στην κοινωνική μας συν-αίσθηση.

Ο «ΚινηματογραΦΩΣ» υποστηρίζει τη θέληση του ανθρώπου να εκφράζεται μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, χωρίς αυτό να θεωρείται πολυτέλεια αλλά ζωτική αναγκαιότητα.

Ειδικά στην εποχή μας, όπου η οικονομική κρίση δε μαστίζει μόνο την καθημερινότητα των ανθρώπων, αλλά και τις πνευματικές-πολιτισμικές μας αξίες.